Het fiskgryta

Ingredienser:
2 torskfiskfiléer
1 burk kräftstjärtar
räkor efter behag
1 1/2 dm purjolök
squash
färska champinjoner
1 liten gul lök
en chilifrukt
färsk citronsaft
en skvätt limejos
en burk philadelfiaost
ca 3 dl vispgrädde


Gör så här
Fräs hackad lök med skivade champinjoner och purjolök i smör. Tillsätt tärnad squash. Häll på grädde och ha i philadelfiaosten. Tillsätt kryddorna och saften från en halv citron och lime. Lägg i bitar av fisk. När fisken är vit och såsen krämig så ta av kastrullen från spisen och tillsätt de avrunna kräftstjärtarna räkorna. Låt stå några minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0