fettgott
Tzatsiki
2 dl turkisk, fet yougurt
1 dl gurka riven på grövsta rivjärnssidan och urpressad från vatten
1 riktigt stor vitlöksklyfta
en skvätt vinäger
en skvätt olivolja
salt
koriander
Blanda samman alla ingredienser till en kall sås. Låt stå i kylskåp någon halvtimme innan servering.
2010-05-02 @ 18:18:23
Röror och SÅSER
Permalink
Kommentarer
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:
Trackback
Till bloggens startsida
Kategorier
Allmänt
Bönor
Dryck
Efterrätt
Fisk
Frukost
Gratäng
Grillat
Grytor och soppor
Grönsaker
Ingrediens-förklaring
Mellanmål/snacks
Mos och puré
Paj
Röror och SÅSER
Vegetariska biffar
bröd
omelett, plättar, ägg
soppor
Arkiv
Maj 2011
Februari 2011
Juli 2010
Maj 2010
April 2010
Februari 2010
Januari 2010