Spenat och kesopaj

en normalstor pajform


Ingredienser:
300 g färsk spenat eller 250 g fryst spenat
250 g keso
2 ägg
1 dl mjölk eller grädde
1dl lagrad ost, gärna parmesan
1-2 vitlöksklyftor
Riven muskotnöt
Peppar

Gör så här:
Förväll spenaten hastigt i en kastrull eller tina den frysta spenaten och låt den rinna av lite. Vispa samman ägg, mjölk och keso. Krydda med muskotnöt, peppar och salt. Pressa ner vitlöksklyftorna i stanningen och rör om. Blanda i spenaten och nästan all ost. Slå stanningen i formen och strö över den sista rivna osten. Grädda i cirka 180 grader i 35-40 minuter.

Servera med fräch sallad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0