ägg och persiljesås
3 portioner:
3 dl sojagrädde/grädde
1 tärning grönsaksbuljong (utan glutamat!)
salt peppar
4 msk persilja
2 ägg
Koka äggen (hårdkokta) och låt kallna i kallt vatten. Skala och hacka äggen.
Häll grädden i en kastrull och smula i buljongtärningen, salta och peppra och koka upp. Tillsätt persiljan.
Lägg i de hackade äggen och rör om mycket försiktigt, låt koka upp igen och servera. passar jättebra till vit, kokt fisk!
3 dl sojagrädde/grädde
1 tärning grönsaksbuljong (utan glutamat!)
salt peppar
4 msk persilja
2 ägg
Koka äggen (hårdkokta) och låt kallna i kallt vatten. Skala och hacka äggen.
Häll grädden i en kastrull och smula i buljongtärningen, salta och peppra och koka upp. Tillsätt persiljan.
Lägg i de hackade äggen och rör om mycket försiktigt, låt koka upp igen och servera. passar jättebra till vit, kokt fisk!
Kommentarer
Trackback